Stranačke aktivnosti     | 07.09.2018. 17:08 |

Saopćenje za javnost NS Radom za boljitak

FENA Saopćenje

Povodom početka službene predizborne kampanje kandidat za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović na Općim izborima 7.10.2018. godine  službenu kampanju počeo je danas dolaskom autobusom redovnom linijom iz Mostara u Sarajevo gdje su ga na autobuskoj stanici simbolično dočekali kandidati i simpatizeri Boljitka.

“Poštovani stanovnici dosta nam je više bahate aktuelne vlasti koja provodi politike etničkog koflikta i siromaštva već jako dugo. Vrijeme da izaberemo politiku skromnosti, otvorenosti i efikasnosti. Politiku koja neće trošiti stotine hiljada KM na plakate pred izbore, nego će služiti stanovnicima ove zemlje. Moj dolazak ovim autobusom iz Mostara je jasna poruka da ćemo nakon pobjede na izborima prodati sva vozila političara, vozit će se svojim automobilima ili javnim prevozom kao što to svi stanovnici naše zemlje rade.

Dragi stanovnici 7.10 vlast je u Vašim rukama. Vi odlučujete, odaberimo promjene da pometemo aktuelnu vlast i provedemo sve mjere Programa za 10, kao što su ukidanje kantona i jačanje lokalne samouprave, ukidanje doprinosa na plaće u proizvodnom sektoru, osiguranje prozivodnje dovoljne količine hrane za potrebe vlastitog stanovništva, maksimalno korištenje domaćih potencijala za proizvodnju energije, završetak izgradnje saobraćajne infrastrukture, računari svoj djeci u procesu obrazovanja, svim građanima zdravstveno osiguranje, smanjenje korupcije uvođenjem e-uprave, osiguranje dječijeg doplatka za svako dijete i vratit ćemo vjeru i dostojanstvo svim ljudima da rade i žive od svog rada.

Ja vjerujem u Vaše odluke”, izjavio je kandidat za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović koji je nakon dolaska u Sarajevo sa kandidatima Narodne stranke Radom za boljitak na Općim izborima na listama koalicija Sarajevska priča i LDS ZA BOLJITAK prošetao gradom družeći se sa stanovnicima Sarajeva. Narednih dana svoje predizborne aktivnosti nastaviti će u Kantonu Sarajevo.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost NS Radom za boljitak

Priopćenje za javnost Narodne stranke Radom za boljitak

Saopćenje za javnost NS Radom za boljitak

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana