Stranačke aktivnosti     | 08.09.2018. 19:21 |

Saopćenje za javnost NDP - Dragan Čavić - NS - SNS - Sloboda

FENA Saopćenje

Ukupna situacija u Republici Srpskoj ne izgleda uopšte dobro, ali i pored svega nema razloga za pesimizam i pozivam građane širom Republike Srpske da podrže ljude koji donose promjene i da, na izborima, pobjedimo olovkom, poručio je predsjednik NDP-a, Dragan Čavić, okupljenim građanima na skupu Saveza za promjene u Kneževu.

On je istakao da je nedopustivo da se sistemski štiti privredni kriminal, uništavaju prirodna bogatstva, šume, energetski resursi i javna preduzeća te ukazao da postoje i pozitivni primjeri opština gdje dolaze investicije i gdje je ostvarena puna zaposlenost.

”Kako može da bude bolje u Kotor Varoši i Derventi. Tamo dolaze investicije i ne reketiraju se investitori. Taj primjer trebali bi slijediti sve opštine”, istakao je Čavić.

Dodaje da se uštedama u javnoj potrošnjii i spriječavanjem kriminala u Budžet Republike Srpske može inkasirati dodatnih 300 – 400 miliona maraka, što bi, kako je rekao, bilo dovoljno da se finansiraju socijalne potrebe stanovništva.

”Borcima se moraju vratiti neustavno oduzete penzije, a uštedama koje ću napraviti, kao sljedeći predsjednik Vlade Republika, može brzo krenuti napred”, naglasio je Čavić.

On je pozvao građane u Kneževu da odlučno i jedinstveno podrže kandidate Saveza za pobjedu, za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH, Vukotu Govedaricu i Mladena Ivanića.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom