Stranačke aktivnosti     | 10.09.2018. 11:04 |

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik Hrvatske stranke BiH Božo Skopljaković pozvao je vladajuće stranke i najviše državne dužnosnike da se do kraja mandata ponašaju odgovorno i da se punim kapacitetima posvete vođenju institucija na čijem su čelu.

Neprihvatljivo je podređivanje vitalnih procesa od životnoga interesa za građane predstojećim parlamentarnim izborima odnosno osobnim i stranačkim ciljevima i u toj paničnoj borbi za opstanak na vlasti davanje lažnih obećanja:

“Varaju razvojačene branitelje nekim zakonskim rješenjima koja ne bi mogla platiti ekonomija neke moćne europske države. Istodobno je nesposobna vlast naprasno i neobjašnjivo blokirala kreditni aranžman sa MMF nakon što je progutala dvije tranše i nad zemljom se očigledno nadvila prijetnja da se, tko zna po koji put, i definitivno odobreni kredit, ovoga puta od 1,07 milijardi maraka, prekine. Vlast se rasipa lažnim obećanjima samo kako bi se održala u foteljama, a nije je briga tko će i kako sastaviti proračune za sljedeću godinu. To nije odgovorno vođenje institucija i javnih financija, i zato pozivam birače da ne pokazuju razumijevanje i milost za takvu bahatost i ne dopuste da nakon izbora institucije vode oni koji to ne znaju i koji državu i njezine poluge smatraju samo stranačkim plijenom“,  kaže se u priopćenju iz HS BiH.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

Saopćenje za javnost HS BiH

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom