Stranačke aktivnosti     | 11.09.2018. 19:09 |

Saopćenje za javnost SNSD-a

FENA Saopćenje

SNSD je večeras u Kino sali „Kozara“ u Kostajnici održao predizbornu tribinu na kojoj je predstavio izborni program i kandidate za predstojeće izbore.

Kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik je rekao da je SNSD tim koji pobjeđuje za opstanak i razvoj Republike Srpske.

„Mi se vrlo dobro znamo. Vaše povjerenje sam opravdao, jer sam Republiku Srpsku, istrajno, sve ove godine, branio i odbranio. Republika Srpska je naša država koja nam daje slobodu koju moramo da čuvamo. Evropska unija koja je tu blizu vas je prevara velikog svijeta, koji uzimajući ljude u najboljim godinama popunjava nedostatak radne snage koja im nedostaje. Mnogi od njih će se vratiti. Najljepše je ovdje. Važno je da ostane Republika Srpska i da učinimo sve da se ovdje dobro živi“, rekao je Dodik.

On je naveo da širom Republike Srpske nema mjesta gdje vlast nešto nije uradila.

„Vođstvo SDS-a je ogrezlo u izdaji i svakom građaninu Republike Srpske je jasno da su se oni predali. Ja sam običan čovjek, jedan od vas i legitimno branim prava svog srpskog naroda. Svjedoci ste ponašanja Mladena Ivanića srpskog člana Predsjedništva BiH u Sarajevu. Kad je god trebao braniti srpske interese, sakrio se i nismo ga mogli naći. Ja kao srpski član Predsjedištva biću mrtva straža srpskih nacionalnih interesa. Vjerujem u Republiku Srpsku, naš narod i bolji život. Danas imamo bolje uslove života nego prije četiri godine. Ja ne vjerujem u priču o Evropskoj uniji, ona je za mene propala“, rekao je Dodik.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Predstavnici stranaka parlamentarne većine sastali se u Sarajevu

Čampara: Prošla su vremena kada je SNSD imao partnere u vlasti koji su bespogovorno šutili na antidržavno lobiranje

Video materijal s konferencije za novinare HDZ-a BiH, SDP-a BiH i SNSD-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo