Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost NS Radom za boljitak

Saopćenje

Kandidat Narodne stranke Radom za boljitak za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović sinoć (11.09.2018.) je na stadionu Bilino Polje u Zenici sa kandidatima Koalicije LDS ZA BOLJITAK i prisutnim navijačima bodrio reprezentaciju Bosne i Hercegovine do pobjede od 1:0 protiv reprezentacije Austrije.

“Moje srce je puno nakon druženja sa navijačima i navijačicama ispred stadiona i na tribinama Bilinog Polja sinoć u Zenici. Zajedno smo bodrili naše Zmajeve i zajedno pobijedili kao što ćemo pobijediti i 7.10. sve loše politike koje su manipulisale nama proteklih više od 25. godina.

Poštovani stanovnici 7.10. vlast je u Vašim rukama – Vi odlučujete. Uzmite olovku u ruku, ne bojte se.  Glasanje je tajno, izaberimo promjene. Zaustavimo politike Čovića i Dodika koji ne poštuju ni reprezentaciju Bosne i Hercegovine, niti bilo šta drugo. Ja vjerujem u Vaše odluke!”, poručio je Boljitkov kandidat za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.