Stranačke aktivnosti     | 14.09.2018. 10:41 |

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

FENA Saopćenje

Iz priopćenja za javnost stožerne stranke u Hrvata čitamo kako su im podršku dali pojedini pjevači i glumci, što nas u Hrvatskome zajedništvu ni malo ne čudi. Jer, svaka ptica svome jatu leti. A, kuda bi drugo neki pjevači, a pogotovo glumci nego uz svoje kolege – glumce?

Koaliciji Hrvatsko zajedništvo nisu potrebni takvi kojima su puna usta hrvatstva, koji u svojim pjesmama „kukaju“ nad sudbinom onih koje je aktualna politika rasula diljem svijeta, što je, mora se priznati, lijep materijal za pjesme tipa „na livade rosa pala“ jer puno je majki koje su zaplakale za svojom djecom koja su primorana napustiti dom svoj u potrazi za boljim životom. Puno je tatinih sinova zasjelo na fotelje i s neodgovarajućom školom, dok mladi, obrazovani, pa i s diplomama magistara, ali bez stranačkih iskaznica, odlaze čistiti WC-e i obavljati druge poslove kako bi preživjeli i jednoga se dana vratili „domu svom“.

O pojedinim glumcima nećemo trošiti riječi. Pravo je svakoga čovjeka opredijeliti se za ono što mu odgovara, ali je jadno javno se deklarirati za ove ili one. Možda oni to nisu želejli, ali su jednostavno njihova imena iskorištena kao mamac za pprivlačenje njihovih simpatizera kako bi glasovali za pojedinu opciju. Nemamo mi ništa protiv takvih; naprotiv i mi bismo ponekada zapjevali „Hercegovinu“, „Tiho teče Neretva“, ali nam se čini prikladnija šutjeti ili poslušati pjesmu iz nekih bivših vremena „Moj brate u tuđini“, jer puno ih je koji su odselili, a neki od njih nikada se neće ni vratiti „domu svom“.

Iz Koalicije Hrvatsko zajedništvo pozivamo estradne djelatnike i sve ostale koji imaju utjecaja na pojedine slojeve društva: ne svrstavajte se, ne utječite (barem javno) na vaše simpatizere kako bi svoj glas dali bilo kojoj opciji. Neka ljudi sami procijene i ocjene gdje su, tko ih je doveo do toga i što ih očekuje sutra, po dosadašnjim (ne)ispunjenim obećanjima. Mi smo spremni ubuduće preuzeti odgovornost za BiH, a za ono što je do sada bilo, netko će jednom polagati račune.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Zelenika nije sigurna u regularnost izbora

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo