Stranačke aktivnosti     | 14.09.2018. 10:45 |

Saopćenje za javnost KO SDA SARAJEVO

FENA Saopćenje

Poštovani,
u ponedjeljak 17. septembra 2018. godine u 18 sati u Hotelu Holiday – Kongresna sala održat će se predstavljanje mladih kandidata SDA za Skupštinu Kantona Sarajevo na predstojećim Općim izborima.
Tom prilikom načelnik Općine Novi Grad Sarajevo i nosilac liste za Skupštinu Kantona Sarajevo Semir Efendić obratit će se prisutnima i predstavit će svoj ranije najavljeni izborniprogram “Pokrenimo Sarajevo zajedno”.

Prema općoj ocjeni većine stanovnika Kantona Sarajevo, ove funkcije, poput javnog gradskog prevoza, javne higijene, čistoće zraka, saobraćaja, snabdijevanja vodom, stanje zelenih i parkovskih površina, riječnih tokova, trgova, zatim funkcionisanje sistema zdravstva, obrazovanja, sigurnosti, privrede, kao i ukupni životni ambijent, nisu na zadovoljavajućem nivou.

Povjerenje i zajednička akcija najbolji su put da promijenimo stanje nabolje, vratimo dostojanstvo i ponos svim građanima Sarajeva, ali i Bosne i Hercegovine, jer Kanton Sarajevo mora biti uzor, motor i pokretač razvoja države.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

SDA

Vezane vijesti

SDA: Vučić ponovo negirao genocid u Srebrenici

SDA - Dodik prijeti Bošnjacima kao što je prijetio Karadžić

Održan sastanak predstavnika SDA, DF-a i SBiH iz KS o predstojećim lokalnim izborima

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Huawei na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru: Inovacije za inteligentniji svijet

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana