Stranačke aktivnosti     | 15.09.2018. 15:18 |

Saopćenje za javnost Narodne stranke Radom za Boljitak

FENA Saopćenje

Kandidat Narodne stranke Radom za Boljitak za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Jerko Ivanković Lijanović danas se u Odžaku sastao sa predsjednikom Posavske stranke i kandidatom za Skupštinu PK Ninoslavom Sušilovićem kojem je simbolično predao i metlu kako bi zajedno pomeli loše politike u Posavskom kantonu te zajedno proveli deset mjera Boljitkovog "Programa za deset" nakon Općih izbora 7.10.

"U potpunosti sam saglasan da trebamo napraviti neophodne i željno očekivane promjene te da je aktuelne politike trebalo pomesti odavno. Posavina je područje s prirodnim resursima u kojem možemo proizvoditi dovoljno i živjeti od svog rada", poručio je predsjednik Posavske Stranke Ninoslav Sušilović.

"Ukidanjem kantona, ukidanjem doprinosa na plaće u proizvodnom sektoru, osiguranjem proizvodnje dovoljne količine hrane za potrebe vlastitog stanovništva, maksimalnim iskorištenjem domaćih potenacijala za proizvodnju energije, završetkom izgradnje saobraćajne infrastrukture, osiguranjem računala svoj djeci u procesu obrazovanja, osiguranjem svim građanima zdravstveno osiguranje, smanjenjem korupcije uvođenjem e-uprave, osiguranjem dječijeg doplatka za svako dijete i radnim ljudima vraćanjem vjere i dostojanstva da rade i žive od svoga rada, nakon 7.10. uz podršku stanovnika iz FBiH i svih opcija koje su na putu Boljitka napravit ćemo neophodne i željno očekivane promjene i pomesti aktuelne politike Dodika i Čovića i njihovih saradnika.

Mladi nam odlaze svakim danom sve više, što je posebno izraženo i ovdje u Posavini. Taj trend nakon Općih izbora 7.10. provedbom "Programa za 10" moramo zaustaviti", rekao je Jerko Ivanković Lijanović koji će narednih dana biti u obilasku stanovnicima Posavine.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Narodne stranke Radom za boljitak

Saopćenje za javnost Narodne stranke radom za boljitak

Saopćenje Narodna stranka Radom za boljitak

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'