Regija     | 15.09.2018. 15:24 |

Vučić se izvinio zbog izjave da u SAD svakih deset sekundi pogine jedan perač

FENA Mladenka Krilic

BEOGRAD, 15. rujna (FENA) - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se danas građanima zbog netočne izjave da u Sjedinjenim Američkim Državama svakih deset sekundi pogine jedan perač prozora, navodeći da je bio umoran, da nije razmislio o verodostojnosti tog podatka i da nije imao loše namjere.

On je na konferenciji za novinare poslije sastanka s potpredsjednikom Indije Venkai Naiduom rekao da je taj podatak dobio od savjetnika, ali da su u pitanju podaci uzeti s nekog šaljivog sajta, a da je bio umoran i da nije razmislio te da je "ispao glup", prenose beogradski mediji.

-Želim da se izvinim građanima, ja sam sinoć na konferenciji za novinare govorio o nesrećama u građevinskom sektoru koji se događaju svijetu i rekao kako na svakih deset sekundi ginu perači prozora u Americi, a to je podatak uzet sa nekog šaljivog sajta-  rekao je Vučić i dodao da je normalno griješiti.

On je za svoj tim rekao da je najbolji i da želi da ih pohvali jer mu je uvijek donosio pobjede i da će to činiti i u budućnosti.

-To što sam ja ispao glup i što je to bila glupost šta da radim, bez loše namjere je bilo - istaknuo je Vučić.

On je u petak povodom pogibije dvojice radnika na gradilištu "Beograda na vodi" rekao da u SAD na svakih deset sekundi pogine jedan perač prozora.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Zamjenik direktora kosovske policije Dejan Janković pušten iz srbijanskog pritvora

Srbija: Brnabić prihvatila zahtjev da se izbori održe 2. lipnja

Kurti: Četvorica policajca puštena na slobodu, Janković u pritvoru u Srbiji

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'