Stranačke aktivnosti     | 15.09.2018. 18:10 |

Saopćenje za javnost NDP-a

FENA Saopćenje

 

”Sa stopom rasta od dva do tri odsto, koliko imamo u Republici Srpskoj i FBiH, nama ovdje treba 70 godina da dostignemo evropski prosjek”, saopštio je danas u Banjaluci predsjednik NDP-a Dragan Čavić.

Istovremeno, dodaje Čavić, imamo upozorenja da ukoliko se nastave ovakvi ekonomski trendovi i ostane viskok stepen korupcije, Bosna i Hercegovina će, u narednim godinama, ostati bez stanovnštva.

”Ne možemo više tolerisati da nam u korupciji i sivoj ekonomiji godišnje nestane oko 350 miliona KM u Republici SrpskoJ. Ilustracije radi, jedan kompletan autoput od Doboja do Bijeljine ili dvije savremeno opremljene bolnice budu pojedene kroz korupciju”, zaključio je Čavić.

On dodaje da je nepodnošljiv ovaj novo korupcije i kriminala, uključujući i rad sudova i tužilaštava.

”Nepodnošljivo je ponašanje i specijalnih sudova i tužilaštava, koja ne rada nešta, osim što specijalno spavaju”, naglašava Čavić.

Poručuje da će se, nakon izbora, zalagati za donošenje seta zakona, koji će korupciju u Republici Srpskoj svesti na podnošljiv nivo.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

NDP

Vezane vijesti

NDP Dragana Čavića u koaliciji s SNSD-om, tražili jedno ministarstvo

Saopćenje za javnost NDP-a

Saopćenje za javnost NDP-a

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'