Stranačke aktivnosti     | 16.09.2018. 10:41 |

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

FENA Saopćenje

NAJAVA OTVORENE TELEFONSKE LINIJE

Kandidatkinja HDZ-a 1990 za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda dr. Diana Zelenika, koju podržavaju i sve članice Koalicije Hrvatsko zajedništvo te voditelj Koalicijskoga vijeća, predsjednik HDZ-a 1990 i nositelj liste Koalicije Hrvatsko zajedništvo za državni parlament Ilija Cvitanović žele ostvariti izravan kontakt sa što većim brojem birača u BiH.

U tu svrhu oni će, u vremenu od 12 do 14 sati, u srijedu, 19. rujna 2018. godine dežurati uz otvorene telefone i odgovarati na pitanja svih zainteresiranih koji ih uspiju dobiti na brojeve telefona 036 446 597, 036 449 735 i 036 449 733, pozivni za BiH 00387. Ovo vam je šansa saznati sve što vas zanima o Koaliciji Hrvatsko zajedništvo, o njihovu izbornom programu, kao i o kandidatkinji dr. Diani Zeleniki, njezinu viđenju aktualne političke situacije i onome što će poduzeti kao budući član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda.

 

                                                                                              Informativno-promidžbeni ured

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Zelenika nije sigurna u regularnost izbora

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'