Stranačke aktivnosti     | 16.09.2018. 11:58 |

Saopćenje za javnost Narodne stranke radom za boljitak

FENA Saopćenje

Poštovani kandidati za člana Predsjedništva BiH, iz reda bošnjačkog naroda, sada je pravo vrijeme da pokažete koliko vam je uistinu stalo do naše domovine BiH. Ja sam to svojim ličnim primjerom pokazao jer sam odustao od kandidature za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH i podržao kandidaturu Jerke Ivankovića Lijanovića sa ciljem da se u Predsjedništvu BiH ne sastanu Čović i Dodik koji bi kao dvojac vjerovatno doveli u pitanje opstojnost BiH i njen teritorijalni integritet. U svakoj varijanti Lijanović je za BiH bolji od Čovića.


Kandidati za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH krajnje je vrijeme da se i vi okupite oko jednog kandidata koji će biti budući član Predsjedništva BiH i tako pomognete glasačima da se glasčko tijelo u FBiH ne raspline/ne rastoči jer sam ja u tom cilju i odustao od kandidture da se glasačko tijelo ne raspline/ne rastoči. Koncentrišite se na najboljeg kandidata među jednakima, za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.


Prihvatite poziv Lijanovića da se zajedno suprostavimo politici etničkog konflikta i siromaštva i drugih destrukcija opasanih po BiH, koje vjerovatno zagovaraju Čović i Dodik" poručio je Adil Žigić, kandidat Boljitka za Skupštinu Kantona Sarajevo na listi Koalicije za Kanton Sarajevo-Sarajevska priča.

 

 

Ured za odnose s javnošću

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Narodne stranke Radom za boljitak

Saopćenje za javnost Narodne stranke Radom za Boljitak

Saopćenje Narodna stranka Radom za boljitak

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana