Kultura     | 17.09.2018. 11:26 |

Salon akademske knjige: Promocija naslova i radionica o akademskom pisanju

FENA Saopćenje

MOSTAR, 17. rujna (FENA) -  Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti, Zajednica nakladnika u Bosni i Hercegovini i IKD "University press" organiziraju prvi Salon akademske knjige Mostar koji će se održati od 18. do 22. rujna na Sportskim terenima Gimnazije u Mostaru, u vremenu od 10 do 21 sat.

 U sklopu Salona, IKD "University press" - Magistrat izdanja, Sarajevo najavio je promociju dva naslova koja su izašla u njihovom izdanju te održavanje radionice.

 Prva knjiga koja će biti predstavljena je "Pravo na udruživanje, političke partije i nevladine organizacije u savremenom pravno-političkom sistemu, uporednom i međunarodnom pravu", autorice prof. dr. Rebeke Kotlo.

U predstavljanju će sudjelovati akademik Mirko Pejanović, prof. dr. Suad Arnautović i prof. dr. Rebeka Kotlo. Predstavljanje će se održati u Gradskoj vijećnici u četvrtak, 20. rujna, u 14 sati.

Drugi naslov je "Ganga pjesma o životu u Hercegovini:(sociologijske marginalije o gangi)", autora Ivana Cvitkovića, a u promociji, koja će biti održana 22. rujna u Hotelu Bristol, sudjelovat će akademik Slavo Kukić i prof. dr. Mile Lasić.

Pored promocije naslova, održat će se i radionica pod nazivom "Putevima akademskog pisanja", koju će  voditi prof. dr. Srebren Dizdar, a koja će se održati 20. rujna u Narodnoj knjižnici HNŽ-a (Trg hrvatskih velikana 4).

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

‘Ganganet’ virtualno promovira kulturu Hercegovine

Promocija knjige 'Osnove zdravstvene njege' Ivone Ljevak

Predstavljanje romana 'Alfabet ljubavi i smrti' Aleksandra Bečića 15. marta u Slozi

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana