Stranačke aktivnosti     | 17.09.2018. 15:30 |

Saopćenje za javnost Prve stranke

FENA Saopćenje

Prva stranka poziva opozicione stranke u FBiH i RS-u da objelodane javnosti,koje su to nevladine organizacije(strane i domaće) koje i iz kog razloga finansiraju njihovu izbornu kampanju.

Kako je moguće da novoosnovane stranke koje imaju nikakve ili minorne prihode iz budžeta, ulažu stotine hiljada KM u medijsku kampanju.

Svjedoci smo i prošle izbore ,a što pokazuju finansijski izvještaji politickih partija,da većinski dio novca za kampanje stiže iz nevladinih organizacija koje odavno imaju upletene prste u političku scenu BiH.

To je još jedan dokaz da te političke partije,ne rade po sopstvenom programu,već po instrukcijama onih koji finansiraju njihove kampanje.

Prva stranka se i ovaj put skromno finansira iz dzepova svojih kandidata i predsjednika Bekan Amera i nema nikakve obaveze prema kojekakvim sumnjivim ili kriminalnim finansijerima.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Prva stranka

Saopćenje za javnost Prve stranke

Saopćenje za javnost Prva stranka

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo