Stranačke aktivnosti     | 17.09.2018. 15:53 |

Saopćenje za javnost Naše stranke

FENA Saopćenje

Boriša Falatar reagirao je na informacije o navodnoj krađi identiteta glasača pred naredne izbore: “Nakon što su elite pokrale javna dobra, privredu, nakon što su korupcijom uzeli naše dostojanstvo, čini se logičnim da su identiteti došli na red. Šta je sljedeće?

Mi se borimo za multietničku BiH građanskih vrijednosti koja svoju snagu nalazi u toleranciji i zaštiti prava svih naroda i svih građana. To nam ne mogu oduzeti.

Uvjeren sam da će CIK imati dovoljno integriteta sprovesti poštene izbore. Veliku ulogu će imati posmatrači i sami birači. Čvrsto sam ubijeđen da nema te krađe koja može ugušiti glas građanskog bunta. Sedmog oktobra se moramo dići i pokazati da ovako više ne ide.”

Falatar je dodao da su snažne poruke sa terena i činjenica da velika većina građana ove zemlje ima iste probleme ali i snove, nešto što definitivno daje nadu da postoji i te kakva kritična masa.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo