Bosna i Hercegovina     | 18.09.2018. 08:37 |

U Busovači okrugli stol 'Mladi za bolje sutra'

FENA Saopćenje

BUSOVAČA, 18. rujna (FENA) - Udruga za održivi razvoj UZOR, uz podršku Federalnog ministarstva kulture i sporta i Općine Busovača, organizira okrugli stol na temu "Mladi za bolje sutra" koji će se održati u srijedu, 19. rujna, u 19 sati u velikoj dvorani Općine Busovača.

Pored članova UZOR-a, predstavnika različitih omladinskih organizacija, članova Vijeća mladih, predstavnika javnih ustanova, članova Povjerenstva za mlade i drugih pojedinaca, na skupu će sudjelovati i zastupnica u Skupštini Srednjobosanske županije Suzana Krišto.

Na okruglom razmatrat će se trenutno stanje, problemi i potrebe mladih te prijedlozi i konkretne mjere za njihovo rješavanje. Posebna pažnja skrenut će se na promociju Zakona o mladima Federacije BiH koji nalaže da sve jedinice vlasti na području Federacije BiH trebaju imati usvojenu Strategiju prema mladima, odnosno dokument institucija vlasti s programskim pristupom djelovanja prema mladima, a što uključuje definirane probleme i potrebe mladih, strateške pravce djelovanja te ciljeve strategije i mjere za njihovu realizaciju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Mostarski sajam: Okrugli stol na temu 'Herzegovina Cycle Cool Tours'

'Žena BiH' organizirala okrugli stol o jačanju podrške žrtvama seksualnog nasilja u ratu

HKD Napredak podružnica Busovača izabrala novo vodstvo

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'