Stranačke aktivnosti     | 18.09.2018. 12:25 |

Priopćenje za javnost Narodne stranke Radom za boljitak

FENA Saopćenje

"Ovom prilikom izražavam zabrinutost i osuđujem bilo koji oblik nasilja, vandalizma i ugrožavanja sigurnosti bilo koga i bilo kada, a posebno političkih kandidata u vrijeme izborne kampanje.

I sam sam bio žrtva političke konkurencije i politički montiranih procesa u prethodnim izbornim ciklusima, tako da i ovaj čin se očito može dovesti u vezu sa ugrožavanjem demokratskog prava da svaki stanovnik u BiH ima pravo da bira i da bude biran.

Pozivam istražne organe da hitro reaguju i razjasne slučaj paljenja automobila Adise Omerbegović Arapović. Ovakva situacija se danas ili sutra može desiti svakome od nas u predizbornoj kampanji koji se borimo za promjene i boljitak stanovnika u Bosni i Hercegovini.

Ovaj čin očito za cilj ima zastrašivanje, zato ovim putem podržavam gospođu Omerbegović-Arapović da ne posustaje u svom cilju’’, poručio je kandidat za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'