Stranačke aktivnosti     | 18.09.2018. 12:37 |

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

FENA Saopćenje

Dosta je kriminala koji se krije iza zastora vjere. Stalo nam je i do starijih, ako mladi odu neće biti penzija jer nema ko da plaća poreze. U svim kantonima gdje budemo pokrećemo ministarstvo za mlade. Naše granice su linija ispod koje normalan Bosanac i Hercegovac ne ide, za ovu zemlju se daje život, poručio je predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković.

Sinoć se u punoj sali KSC - Kino sala Vogošća održao predizborni skup Naroda i Pravde.

Prvi se skupu obratio predsjednik Općinskog povjereništva Vogošća Midhat Kerla, kazavši kako promjenu moramo napraviti zbog nas i zbog budućnosti naše djece. Ne oklijevajte, izađite na izbore.

Kandidat za Skupštinu KS Ibrahim Kerla elaborirao je u nekoliko kratkih crta strah naroda od postojeće vlasti ali i da će se taj strah ukinuti od oktobra.

Komadant I slavne viteške brigade i kandidat za Skupštinu kantona Sarajevo Ibrahim Dervišević prokomentarisao je,  da je živ prvi predsjednik Armije Republike Bosne i Hercegovine Alija Izetbegović sigurno bi glasao za Narod i Pravdu.

30 godina radio je kao hirurg, ali ga stanje u društvu natjeralo da se bavi politikom. Tokom agresije nije imao izbora osim borbe, pa je i sada odlučio nastaviti borbu sa hrabrim kolegama iz Naroda i Pravde, kazao je dobitnik Zlatnog ljiljana, dr. Goran Akšamija.

Dobitnik Zlatnog ljiljana i Zlatne policijske značke, komandant i heroj Bosne i Hercegovine Kemal Ademović skupu se obratio i obećao ukoliko bude izabran i uđe u Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine funkciju će obnašati odgovorno i svjesno, uputit će inicijativu za smanjenje plata od 50% u odnosnu na sadašnje, kontrolu BH neba, zakon o vanjskim poslovima (kriterij za izbor ambasadora).

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

Narod i Pravda - Pošteni i fer izbori u interesu svih građana i svakog dijela Bosne i Hercegovine

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu