Stranačke aktivnosti     | 19.09.2018. 15:26 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

U želji da točno i objektivno stječete sliku političkih i društvenih događanja u Bosni i Hercegovini i šire, Izvršni izborni stožer HDZ-a BiH kreirao je posebnu web stranicu Izbori 2018 - Smeće vijesti; www.smecevijesti.com.

Izvršni izborni stožer HDZ-a BiH će selektirati svaki dan, objavljene vijesti u medijima i druge oblike izražavanja za koje smatramo da ne odražavaju istinu i objektivnost, a koje se tiču političkog djelovanja naše stranke i naših kandidata.

Čvrsto smo opredjeljeni za slobodu izražavanja i slobodu mišljenja. Posebno smatramo da je važna politička tolerancija u vrijeme kampanje.

No, ipak dužni smo štititi istinu i objektivan pristup problemima i temama.

Zbog toga, sve tekstove u medijima, izjave i druge oblike komunikacije koji ne odražavaju načelo istinitosti smjestit ćemo u “Izbori 2018 - Smeće vijesti” - www.smecevijesti.com. i javnost ćemo upoznavati s tim odlukama.

U nadi da dijelimo istu zabrinutost za objektivnost javnog prostora pozivamo Vas na suradnju. Upoznajte nas sa sadržajima za koje smatrate da nisu u duhu tolerancije, kulture javnog i političkog dijaloga.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo