Stranačke aktivnosti     | 20.09.2018. 10:14 |

Saopćenje za javnost SBBBiH

FENA Saopćenje

U prepunoj kongresnoj dvorani Hotela „Tuzla“ sinoć je pod sloganom “Biraj moćnu BiH” održana tribina mjesnih odbora Sjenjak, Ši selo i Gornje Tuzle, gdje su predstavljeni kandidati za sve nivoe vlasti ispred Gradskog odbora Tuzla.

Na skupu su se obratili Bahrudin Hadžiefendić, predsjednik Kantonalnog odbora Tuzlanskog kantona i nosilac za Parlamentarnu skupštinu BiH te Nedžad Hamzić predsjednik Gradskog odbora Tuzla i nosilac liste za Skupštinu TK.

S obzirom na to da je veći broj građana bila mlada populacija na skupu je naglašeno da su kadrovi i kandidati SBB-a mudri i sposobni da mlade ljude motiviraju da ostanu u svojoj BiH i da su to dokazali kroz projekte koje su kao SBB provodili.

Jedan od najprepoznatljivijih projekata je upravo u resoru Bahrudina Bate Hadžiefendića gdje je kantonalno Ministarstvo zdravstva osmislilo i sa evidencije nezaposlenih u mandatu ministra Hadžiefendića zaposlilo 137 doktora medicine i stomatologije. SBB garantira da će i u drugim oblastima provesti slične projekte.

Na skupovima, pored navedenih, su se predstavili i govorili kandidati SBB-a za kantonalni, federalni i državni parlament. Doktorica Enisa Ramić i prof. dr. Sejfo Zahirović sa državne liste, Edina Imamovic i Adi Huremović sa federalne liste te doktor Almir Salkić i Adi Selman sa kantonalne liste.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) F. F.

SBB

Vezane vijesti

Radončić u Brčkom najavio veliki povratak SBB-a u politički život

Saopćenje za javnost SBB

Saopćenje za javnost SBB

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo