Bosna i Hercegovina     | 20.09.2018. 11:20 |

U Neumu održana radionica 'Profesionalni stres i sagorijevanje na radnom mjestu'

FENA Saopćenje

LIVNO, 20. rujna (FENA) - "Profesionalni stres i sagorijevanje na radnom mjestu", naziv je dvodnevne radionice koju je u Neumu organiziralo Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije (HBŽ) u suradnji s Gender Centrom Federacije BiH.

 Radionica je za cilj imala predstavnicima općinskih multisektorskih timova i koordinacijskog tijela koji rade na poslovima pružanja podrške i zaštite u slučajevima nasilja u obitelji i nasilja nad ženama, pruži podršku u prevenciji, prepoznavanju i savladavanju stresa i profesionalnog sagorijevanja, te omogući efikasnije djelovanje u području profesionalne odgovornosti i izazova na radnom mjestu.

 Događaj je organiziran u okviru implementacije projekta "Unapređenje pristupa multisektorskim uslugama za žrtve rodno zasnovanog nasilja na županijskoj i općinskoj razini", a koji se provodi u okviru UNWOMEN programa "Standardi i angažman za sprječavanje nasilja nad ženama i nasilja u obitelji", a koji financijski podržava Švedska razvojna agencija SIDA.

 Radionicu u Neumu vodile su Kristina Sesar i Arta Dodaj, a sudjelovali su predstavnici institucija i nevladinih organizacije s područja Hercegbosanske županije, priopćila je Vlada HBŽ-a. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Mostaru radionica o stanju i problemima energetske tranzicije u BiH

Radionica za roditelje o važnosti radnog pamćenja kod djece

Body Space radionica o ženskom zdravlju 9. marta u Sarajevu

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom