Stranačke aktivnosti     | 22.09.2018. 16:32 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

 

Kandidati Nezavisnog bloka za sve nivoe vlasti, danas su upriličili ulicama Zenice „Šetnju za poštenu državu“ koja je okupila veliki broj simpatizera i građana Zenice.

Nezavisni blok na oktobarskim Općim izborima građanima nudi kandidate sposobne i odlučne da zaustave dalje propadanje države Bosne i Hercegovine kao i odlazak ljudi sa ovih prostora.

Tokom šetnje, kolona se zaustavila ispred sjedništa Zeničko-dobojskog kantona gdje je nosilac liste za Parlamentarnu Skupštinu Bosne i Hercegovine za Ze-Do i SBK kanton, Fuad Kasumović, izjavio da je u zadnjih 15 godina vlast oštetila Zeničane za preko 100 miliona KM jer su novac davali u druge gradove i tamo kupovali izbore.

„ Poslije sedmog oktobra mnogi će morati ići preko puta u Tužilaštvo i Sud. “ -  poručio je Kasumović.

Predstavnici Nezavisnog bloka su se interaktivno družili sa građanima Zenice, te ih pozvali da sedmog oktobra krenu u borbu za oslobađanje i pokretanje Bosne i Hercegovine. 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana