Stranačke aktivnosti     | 23.09.2018. 16:26 |

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

FENA Saopćenje

Peta sjednica Koalicijskoga vijeća Hrvatsko zajedništvo održana je u kasnim subotnjim popodnevnim satima, 22. rujna 2018. godine u Zenici, pred održavanje završnoga skupa koalicije Hrvatsko zajedništvo za taj grad i Zeničko-dobojsku županiju.

Na sjednici su članovi Koalicijskoga vijeća, raspravljajući o dosadašnjim aktivnostima, vrlo uspješnim ocijenili dosadašnji tijek kampanje za listopadske izbore u Bosni i Hercegovini. Koalicijsko vijeće Hrvatskog zajedništva na sjednici je javno zahvalilo svim članicama i članovima, simpatizerima, volonterima, kandidatkinjama i kandidatima na dosadašnjem dostojanstvenom vođenju kampanje, javnim istupima i sučeljavanjima, izravnim kontaktima s biračima na čitavom području Bosne i Hercegovine.

Posebnu zahvalnost Koalicijsko vijeće upućuje svim građanima koji sve jasnije, odlučnije i dobronamjernije podržavaju kandidate Hrvatskoga zajedništva, predvođenoga HDZ-om 1990 na svim razinama, kao i svima onima koji svoju potporu daju kandidatkinji dr. Diani Zeleniki za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskoga naroda.

Koalicijsko vijeće je pozvalo sve one koji imaju pravo glasa da 7. listopada 2018. godine izađu na izbore i na taj način preuzmu odgovornost za vlastitu sudbinu, kao i sudbinu svoga naroda i ove zemlje te da na taj način zajedno učinimo odlučujući korak u pobjedi nad strahom i beznađem, što je preduvjet promjene vladanja i vladajućih koji to čine bez odgovornosti i pozitivnih rezultata.

Respektirajući sve veću potporu koju za svoj politički program i kandidate dobiva Koalicija Hrvatsko zajedništvo, Vijeće je ocijenilo kako raste i ukupan koalicijski potencijal koji će koaliciju Hrvatsko zajedništvo definitivno pozicionirati u središte ključnih političkih odluka i procesa, kao i formiranja vlasti nakon listopadskih izbora.

To je pretpostavka za donošenje strateških odluka nužnih za osiguranje opstanka i jednakopravnosti hrvatskoga naroda s druga dva naroda, te za sve građane Bosne i Hercegovine, kao preduvjeta neupitne euroatlantske budućnosti. Koalicijsko vijeće poziva sve birače na dodatne napore u završnici izborne kampanje kako bi se definitivno pobijedio obrazac vladanja na matrici straha i podobnosti.

Informativno-promidžbeni ured

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Zelenika nije sigurna u regularnost izbora

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu