Stranačke aktivnosti     | 23.09.2018. 16:31 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik i potpredsjednik Nezavisnog bloka BiH, Senad Šepić i Sadik Ahmetović danas su sa svojim koalicionim partnerima iz Proevropskog bloka, partnerima i kandidatima iz prijedorske izborne jedinice otvorili kancelariju ove stranke u Prijedoru.

Prije toga, posjetili su Sanski most, razgovarali sa mještanima i predstavili im program i viziju nove, bolje BiH.

Sadik Ahmetović, kandidat za predsjednika/potpredsjednika Proevropskog bloka Republike Srpske, naglasio je da je otvaranje kancelarije samo početak.

- S obzirom na broj članstva i simpatizera Nezavisnog bloka u Bosni i Hercegovini, planiramo da otvorimo kancelarije u svakoj opštini naše države BiH. Nadamo se da ćemo tako ideju, platformu i Nezavisnog bloka i Patriotskog bloka BiH približiti svim Bosancima i Hercegovcima, naglasio je Ahmetović.

On je dodao da je posebno vezan za Prijedor i Prijedorčane jer su preživjeli stražne ratne zločine, kao i Srebreničani, njegovi sugrađani koji su preživjeli genocid.

Prema istraživanjima svih relevantnih nevladinih organizacija, Ahmetović vodi u kampanji za predsjednika RS iz reda bošnjačkog naroda.

Osim Šepića, Ahmetovića, danas je u Prijedoru sa njima bio nosilac izborne liste Patriotskog bloka BiH iz ove izborne jedinice za Skupštinu RS i predsjednik Udruženja logoraša banjalučke regije Mirsad Duratović, te predsjednik Velikog odbora NB Elmedin Đuzel.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta