Stranačke aktivnosti     | 24.09.2018. 08:22 |

Sapćenje za javnost BOSS-a

FENA Saopćenje

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović poziva građane da ne zaborave revolt izražen na februarskim protestima 2014., boračkim i ostalim protestima žrtava vladajućih stranaka koje koriste metode državnog i političkog terorizma. Masovna politička laktanja za funkcije umjesto rješavanja nagomilanih problema, ugrožavaju egzistenciju građana, jer postaje upitna isplata penzija, plata, boračkih i socijalnih davanja.

Odnos nemoralne vlasti prema građanima već je prešao sve razumne okvire i može se definisati državnim i političkim terorizmom, jer svakodnevno pravi građane taocima nemoralnih političara koji brutalno demonstriraju moć pod okriljem državnog sistema.

To je rezultirao pojačanim terorom i masovnim kršenjem ljudskih prava, jer su se usudili da tuku borce i da ih zasipaju svojevrsnim bojnim otrovima, što se mora i može zaustaviti samo ukoliko građani izađu na izbore i iskažu svoj otvoreni protest glasanjem protiv nemoralne vlasti i njihovih saveznika, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo