Stranačke aktivnosti     | 25.09.2018. 21:08 |

Saopćenje za javnost SBBBiH

FENA Saopćenje

Nasir Beganović, kandidat Saveza za bolju budućnost za Parlamentarnu skupštinu BiH, na skupu SBB-a u Maglaju prokomentirao je mogućnost da Milorad Dodik uđe u Predsjedništvo BiH. 

- Kao što vidite, Bosna i Hercegovina je odavno, već 20 i nekoliko godina, napadnuta i s lijeve i s desne strane. Bosnu ima ko da brani. Bosna će se odbraniti. Ovo vam govorim zato što znam da postoji lijek, posebno za onog traktoristu iz Laktaša Milorada Dodika i nemojte da se bojite. Lijek postoji, ima vakcina za njega, a ta vakcina se zove Savez za bolju budućnost i gospodin Fahrudin Radončić.

On će sigurno, i mi svi zajedno s njim, znati kako da se odupremo napadima i s lijeve i s desne strane. I naš predsjednik Radončić sigurno neće biti neko koga će Dodik za uho vodati po Predsjedništvu BiH. Naprotiv. Mi ćemo se znati braniti i odbraniti ovu državu Bosnu i Hercegovinu.

U svakom drugom izboru, ne dao Bog, ovog naroda upravo će se ovo desiti. Gospodin Dodik će vodati tog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH za uho. Nemojte to dozvoliti. Sačuvajmo svoj dignitet, svoj glas, svoj narod, svoju državu - rekao je Beganović, praćen ovacijama građana u Maglaju.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Radončić: Skupo sam platio višedecenijsku borbu protiv državne mafije, ali, zahvaljujući Sky aplikaciji, sve dolazi na svoje

Saopćenje za javnost SBBBiH

Radončić: Komšić nema pravo da Bošnjake okreće protiv Vašingtona i ruši naše mostove prema Bajdenovoj administraciji

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'