Stranačke aktivnosti     | 29.09.2018. 11:16 |

Sopćenje za javnost BOSS-a

FENA Saopćenje

BOSS-a je prezentirao izborni poziv građanima: GLASAJTE PROTIV VLASTI, i letak u kojem je, između ostalog, navedeno: Izađite na izbore i glasajte protiv vlasti, koja je dovela državu u stanje teške političke i ekonomske krize i odgovorna je za višedecenijsko brutalno ponižavanje boraca, nezaposlenih, radnika i penzionera, kao i za masovan odlazak mladih i građane na ivici egzistencije. Nemoralnom kampanjom da su svi političari isti, da ne treba glasati ni za koga, projektovano se stvara kod građana odbojnost prema izborima, da je moderno ne glasati, da ne izađu na izbore, kako bi interesno vezani birači sigurnim izlaskom na izbore i glasanjem za vlast obezbijedili da vlada ista vlast.

Web stranica boss.ba dokazuje da je više hiljada saopštenja, press konferencija i video priloga, sa konkretnim rješenjima političke i ekonomske krize, sakriveno od strane režimskih medija, koji su stavili BOSS, a posebno predsjednika Mirnesa Ajanovića, kandidata za Parlament FBiH, pod apsolutni višegodišnji medijski embargo, kako bi se stvorio utisak da BOSS i ne postoji. Vladajući prevaranti boje se istine, BOSS-a i Mirnesa - jer je nepotkupljiv i nemilosrdan kritičar nenarodne pljačkaške vlasti, što dokazuju 24 godine prepoznatljivog djelovanja.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo