Najave     | 01.10.2018. 16:05 |

U Mostaru predstavljanje Chevening stipendije

FENA Saopćenje

MOSTAR, 1. listopada (FENA) - Predstavljanje prestižne Chevening stipendije za akademsku 2019./2020. godinu bit će upriličeno u srijedu, 3. listopada, u prostorijama Sparka u Mostaru, u 15:30 sati.

Chevening je program globalnog stipendiranja koji omogućava Vlada Velike Britanije. Ove prestižne stipendije nude mogućnost jednogodišnjeg pohađanja master studija na bilo kojem od vodećih sveučilišta u Velikoj Britaniji, a dodjeljuju se budućim liderima diljem širokog spektra područja.

Program pruža jedinstvenu priliku za sutrašnje lidere da izgrade globalnu mrežu od kontinuiranog profesionalnog značaja te uspostave društvena, kulturna, akademska ili komercijalna partnerstva s Velikom Britanijom.

Na predstavljanju programa u Mostaru zainteresirani će imati priliku uživo pričati s predstavnicima Chevening programa, kao i s prethodnim stipendistima koji su proveli godinu dana na masteru u Velikoj Britaniji.

Prijave za Chevening stipendiju podnose se online na www.chevening.org/apply. Krajni rok za prijavu je 6. 11. 2018. u 12:00 GMT.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Muzej ratnog djetinjstva raspisao konkurs za stipendiju 'Lejla Hairlahović-Hušić'

Dodijeljeno 26 stipendija studentima povratnicima u Republiku Srpsku

Raspisan natječaj za stipendiju 'Vladimir Ćorović'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo