Stranačke aktivnosti     | 02.10.2018. 14:21 |

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

FENA Saopćenje

Središnji predizborni skup Koalicije Hrvatsko zajedništvo održat će se u srijedu (3. listopada 2018.) u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače s početkom u 19 sati.

Skup će započeti polaganjem vijenca i paljenjem svijeća ispred središnjega spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu na Trgu hrvatskih velikana.

Nazočnima u dvorani obratit će se u ime Koalicijskoga vijeća njegov predsjednik Martin Raguž, a zatim će pozdravne riječi uputiti Pero Barbarić Pepi u ime HZ HKDU-HRAST, Nikola Raguž, u ime HSP BiH, Miljenko Miloš u ime UHSP, nositeljica županijske liste Marija Bešker, nositelj Federalne liste Marinko Petrić, u ime HNL-a (Hrvatske neovisne liste za Livno) Zdravko Prka, a na koncu će glavne govore održati kandidatkinja Hrvatskoga zajedništva za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda dr. Diana Zelenika te predsjednik HDZ-a 1990, voditelju Koalicije Hrvatsko zajedništvo i nositelj liste za državni parlament Ilija Cvitanović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana