Ekonomija     | 03.10.2018. 10:46 |

Vlada HNŽ-a uskoro u novoj zgradi; okončana kupnja Hotela 'Ero'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. listopada (FENA) - Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije i Adnan Faladžić, ministar financija u srijedu su s predstavnicima Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine potpisali Ugovor o kreditu kojim se regulira korištenje kreditnih sredstava i otplate kredita odobrenog iz kreditne linije za financiranje investicijskih projekata općina, gradova, županija i FBiH.

Tom prigodom, predsjednik Herceg je istaknuo kako će Vlada Hercegovačko-neretvanske županije kreditna sredstva, u iznosu od 11.000.000 maraka, koristiti isključivo za financiranje kupnje Hotela "Ero" u Mostaru za smještaj županijskih tijela vlasti, priopćeno je na internetskim stranicama Vlade HNŽ-a.   

- Razvojna banka Federacije BiH odobrila je, po vrlo povoljnim uvjetima, kredit za kupnju Hotela 'Ero' u Mostaru za potrebe zajedničkog smještaja županijskih tijela uprave, upravnih organizacija, stručnih službi i ureda Vlade HNŽ-a - kazao je premijer Herceg.

Naglasio je kako će radovi na adaptiranju uskoro započeti, te će se, njihovim okončanjem, u potpunosti završiti projekt zajedničkog smještaja usmjeren na podizanje učinkovitosti rada županijskih tijela uprave, kvalitete pružanja usluga građanima, ali i smanjenja ukupnih troškova javne uprave. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Vlada HNŽ: Upravi za ceste HNŽ-a 20,8 milijuna KM za regionalne prometnice

Vlada HNŽ-a dobila potporu u procesu osnivanja Ureda za razvojno planiranje i EU integracije

Novi Travnik: Vlada KSB odustala od kupovine zgrade Kantonalnog suda (VIDEO)

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo