Stranačke aktivnosti     | 04.10.2018. 08:46 |

Saopćenje za javnost BOSS-a

FENA Saopćenje

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović pozvao je građane da glasaju za BOSS, koji se dokazao kao istinski zaštitnik građana i države, podsjećajući da djelovanje BOSS-a u protekle 24 godine daje puni legitimitet da će se nastaviti borba za ljudska i socijalna prava i bolje uslove života. BOSS-ovu prepoznatljivu borbu protiv korupcije i kriminala, hiperaktivan i produktivan rad između izbora, građani trebaju prepoznati kao najbolju predizbornu kampanju.

Glasanjem za BOSS i ulaskom BOSS-a u zakonodavne institucije, građani će imati nekorumpiranog i upornog političkog zastupnika, što dokazuje dosadašnji rad BOSS-a od više hiljada reakcija i prijedloga rješenja ekonomske i političke krize, uključujući i video materijal, a koji je prezentiran na web stranici boss.ba i dokazuje da je BOSS izrazito aktivno djelovao u cilju zaštite građana i pored brutalnog medijskog embarga, nametnutog od strane nacionalista i lažnih socijaldemokrata, istakao je predsjednik BOSS-a i kandidat za Parlament Federacije BiH Mirnes Ajanović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo