Stranačke aktivnosti     | 04.10.2018. 14:58 |

Saopćenje za javnost SBBBiH

FENA Saopćenje

Saopćenje Potpredsjednice SBB-a Adise Omerbegović Arapović

Povodom nedavne paljevine moga automobila i morbidne konstrukcije režimskih medija da su to djelo počinili meni bliski ljudi, dužna sam javnost obavijestiti da je naš porodični kum, Alan Ćatić, u svojstvu svjedoka i po vlastitoj želji bez advokata, prošao poligrafsko testiranje, na kojem je od strane inspektora MUP-a utvrđeno da nema nikakve veze s činom paljevine moga automobila.

Utvrđivanjem ove istine, zvanično je potvrđena moja sumnja da iza svega stoje mračni umovi koji ne biraju sredstva da zastraše i uklone neokaljane i nepotkupljive ljude, političke protivnike i sve druge koji se bore za pravdu i jednakost pred zakonom.

Dokazana je namjera mafijaške hobotnice da za napade na moju ličnost, imovinu, zdravlje i sigurnost moje porodice, po isprobanom receptu, prikriju stvarne krivce i optuže nevine ljude. Sada je istražnim organima mnogo lakše da istragu usmjere gdje treba i ovaj slučaj razrješe u što skorujem roku, a do tada tražim da se meni i mojoj porodici garantuje sigurnost i spriječe daljnji napadi od strane mafijaških egzekutora i režimskih medija.

 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Radončić: Skupo sam platio višedecenijsku borbu protiv državne mafije, ali, zahvaljujući Sky aplikaciji, sve dolazi na svoje

Saopćenje za javnost SBBBiH

Radončić: Komšić nema pravo da Bošnjake okreće protiv Vašingtona i ruši naše mostove prema Bajdenovoj administraciji

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo