Stranačke aktivnosti     | 05.10.2018. 13:01 |

Saopćenje za javnost GDSBiH

FENA Saopćenje

GDSBiH upućuje poziv svim biračima, građankama i građanima BiH  da  izađu na izbore.

Glasajte i glavom i dušom i srcem  za vašu sreću i dobrobit vaše porodice i vaše zajednice koja ima pravo da živi i radi u svojoj vlastitoj i nedjeljivoj,po bilo kojim i kakvim osnovama,zemlji.Pravednoj,socijalnoj,stabilnoj,mirnoj,,bezbjednoj,modernoj,prosperitetnoj i nezavisnoj i suverenoj  državi Bosni i Hercegovini sa jedinstvenom  kulturno-historijskom i prirodnom baštinom  raznolikosti .Svi državljani BiH imaju pravo i obavezu da to bogastvo koriste i štite i svojim stvaranjem oplođuju.Jednakopravnost u svemu i za svakog  je temeljna i neporeciva vrijednost bosandskohercegovačkog društva .

Glasajte za promjene i sigurnu  budućnost BiH u euromediteranskom okruženju i u svijetu,za unutrašnje demokratske reforme i za  bosanskohercegovačke i euroatlantske integracije. . 

Glasajte u skladu sa punim osjećanjem i saznanjem o vašem ličnom integritetu i suverenim pravom da samostalno donesete odluku i date povjerenje kandidatima. Svaki  glas je glas  promjene u nedjelju, 7.10.2018.

Dan šutnje je dan Odluke.

Dan izbora je dan D.

Dan poslije ni/je samo Novi dan.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

GDS uputio poziv Schmidtu da 11. juli proglasi za Dan žalosti u BiH

Spahić: Hanuka se u BiH dočekuje sa radošću

Saopćenje za javnost GDS-a BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo