Stranačke aktivnosti     | 08.10.2018. 16:27 |

Saopćenje za javnost KO BPS Kantona Sarajevo

FENA Saopćenje

Kantonalni Odbor BPS Kantona Sarajevo, obavještava bosanskohercegovačku javnost, svjesni da organi reda, istrage i provođenja zakona ne rade ili rade "po pozivu", o sljedećem:

"Čestitamo" Stranci demokratske akcije (SDA) Novi Grad na "demokratskom" i "vjerskom" činu krađe BPS-ovog mandata u Skupštini KS koji su proveli sinioć, danas i koji provode u toku današnjeg dana, dok ovo pišemo. Smatramo da je njihov čin potpuno u skladu sa načelima na kojima su kreirali ovakvo, nakaradno društvo iz kojeg je otišlo, odnosno i dalje odlazi, 120.000 mladih ljudi.

Potcrtavamo da smo kao kandidati BPS-a za Skupštinu KS na proteklim Općim izborima 2018.godine učestvovali na najpošteniji mogući način: ne plaćajući glasove, ne ucjenjujući ljude, ne kradući tuđe i ne prijeteći nikome da bi glasao za nas.

Takvo naše držanje smatramo civilizacijskim podvigom u društvu koje su kreirali oni kojima je krađa "moralan i vjerski čin", u kojem je ubistvo "patriotizam", te u kojem je lažno obećanje tek sredstvo, a ne obična sramota.

Zahvaljujemo građanima Sarajeva na podršci i izvinjavamo im se što žive u društvu u kojem se njihova demokratska volja, glasovi i hrabrost da glasaju protiv režima, mogu brutalno krasti.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. J.

Vezane vijesti

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'