Bosna i Hercegovina     | 10.10.2018. 08:35 |

Herceg zahvalio biračima na ukazanom povjerenju

FENA Mladenka Krilic

MOSTAR, 10. listopada (FENA) - Nositelj liste HDZ-a i koalicije HNS-a za Skupštinu Hercegovačko-neretvanske županije i voditelj Odjela za promidžbu Izbornoga stožera HDZ-a BiH i koalicije HNS-a Nevenko Herceg uputio je zahvalu i čestitku biračima na ukazanom povjerenju.

Zahvalio je i članovima Izbornog stožera, članstvu i simpatizerima HDZ-a BiH, kao i strankama članicama HNS-a BiH okupljenim oko Zajedništva te brojnim volonterima i svima koji su trošili svoje vrijeme i energiju kako bi se promicao kvalitetan program i svehrvatsko zajedništvo, navodi se u zahvalnici.

"Jedina istinska mjera našeg uspjeha na Općim izborima jeste vi, Hrvatice i Hrvati, ovdje u BiH i u dijaspori, koji ste s puno dostojanstva, osobne odgovornosti i zrelosti izišli na birališta i birali rukovodeći se samo jednim – Biti i ostati čestit, poštovati tuđe i birati svoje. Vi ste jedini pravi pobjednici ovih izbora i zato vam hvala", poručio je Herceg.

Dodao je kako HDZ-u BiH i strankama koalicije HNS-a snagu daje povjerenje dobiveno od hrvatskog naroda, što obvezuje na punu odgovornost i promišljene korake u traženju kolektivnog hrvatskog odgovora na odlučujuće pitanje "kako dalje".

"Uz čestitke svim članovima, dužnosnicima i kandidatima HDZ BiH i stranaka koalicije HNS-a na postignutim izvrsnim izbornim rezultatima, izražavam čvrsto uvjerenje kako će znati braniti i obraniti čestitost, dostojanstvo i interese hrvatskog naroda koji nam je dao i povjerenje i legitimitet", poručio je nositelj liste HDZ-a i koalicije HNS-a za Skupštinu HNŽ-a Nevenko Herceg.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu