Bosna i Hercegovina     | 12.10.2018. 14:58 |

Čavara na obilježavanju Dana općine Žepče

FENA Saopćenje

ŽEPČE, 12. listopada (FENA) - Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je u petak na svečanom obilježavanju Dana općine Žepče.

U prigodnom obraćanju predsjednik Federacije BiH nazočnima je na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Žepče čestitao Dan općine.

- Neka vam ovaj Dan općine koji slavite u nedjelju bude sretan, a svaki sljedeći bude još sretniji. Svojim dosadašnjim radom i ostvarenim rezultatima pokazali ste kako ste uspješna lokalna zajednica - istaknuo je Čavara. 

 Ujedno je čestitao načelniku općine Žepče Mati Zovki na svemu urađenom u proteklom razdoblju za tu općinu, odnosno za sve stanovnike općine Žepče.

Čavara je izrazio nadu da će i dalje biti dio njihovog uspjeha kroz suradnju s tom lokalnom zajednicom. 

Načelnik općine Žepče Mato Zovko predstavio je sve urađene projekte u protekloj godini ali i planove za budućnost.

Istaknuo je projekte rekonstrukcije lokalnih puteva, ulaganja u obrazovne institucije, gradske mreže vodovoda, kolektora, javne rasvjete, saniranja šteta od poplava i klizišta, ulaganja u poslovne zone, ali i implementacije brojnih međunarodnih projekata, sufinanciranja kulture i sporta, brige za mlade, studente i obitelji.

 "Ovogodišnji Proračun općine Žepče veći je nego prethodnih godina zahvaljujući potpori viših razina ali i doprinosu gospodarstvenika ovoga kraja, stoga zahvaljujem posebno njima na svakom zadržanom i svakom novom radnom mjestu- zahvalio se načelnik Zovko", navodi se u priopćenju predsjednika FBiH. 

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Čavara čestitao Ramazanski bajram: Poštivanje drugih i različitih je naša snaga

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća obilježen Dan Općine Ilidža

Novalić: Kroz Doboj Istok prolaze važne putne komunikacije, u planu izgradnja polubrze ceste (VIDEO)

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo