Stranačke aktivnosti     | 16.10.2018. 10:28 |

Priopćenje za javnost Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg

FENA Saopćenje

Želim Vam se u ime Gradskog odbora HDZ BiH Široki Brijeg zahvaliti na snažnoj podršci koju ste nam dali na održanim Općim izborima. HDZ BiH u Širokom Brijegu je uvijek imao veliku potporu, a na ovim izborima ste nam to i potvrdili.

Povjerenje koje ste nam ukazali nosi i veliku odgovornost. Borit ćemo se i raditi kako bi stvorili još bolje i pravednije društvo. Hrvatskom narodu je potrebnije zajedništvo više nego ikada. To želimo ostvariti.

Nažalost, mi Hrvati smo opet prevareni. Bošnjačkim glasovima dirigiranim od političkog Sarajeva Željko Komšić ponovno je izabran na poziciju koja pripada Hrvatima. Ovakva politička situacija nikome na donosi dobro, a najmanje Bosni i Hercegovini. Izbor Komšića je nelegitiman, i to je jasna poruka koju želimo poslati. Također, kao takav nije dobrodošao u naš Široki Brijeg i on je za nas "persona non grata".

Miro Kraljević, predsjednik GO HDZ BiH i gradonačelnik Širokog Brijega

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta