Ekonomija     | 17.10.2018. 13:10 |

Završena priprema marketinškog materijala općine Orašje

FENA Saopćenje

ORAŠJE, 17. listopada (FENA) - U sklopu Projekta "Invest in Lipik, Orašje & Garešnica" – Invest in LOG završene su sve aktivnosti na pripremanju seta inovativnog marketinškog i promocijskog materijala općine Orašje.

Tako su na frekventnim lokacijama u gradu Orašju postavljena dva jumbo bilboarda "Poduzetničke zone Dusine Orašje" te jedan digitalni bilboard za promociju malih i srednjih poduzeća s područja općine Orašje.

Također, izrađen je i promo video razvojnih potencijala općine, kao i virtualna šetnja kroz "Poduzetničku zone Dusine Orašje", te vodič za izvoznike i investicijski vodič općine Orašje.

Virtualna šetnja poduzetničke zone može se vidjeti na službenoj web stranici Centra za poduzetništvo Općine Orašje (www.cp-orasje.ba), gdje se također mogu dobiti i vodiči za izvoznike, kao i investicijski vodiči. 

Cilj je pripreme ovih materijala povećanje informiranosti investitora o mogućnostima ulaganja u općinu Orašje i oni će biti prikazivani i distribuirani na svim značajnim gospodarskim događanjima u zemlji i inozemstvu.

Projekt "Invest in Lipik, Orašje & Garešnica" – Invest in LOG implementira se u okviru Programa Interreg IPA prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020.

Ukupna vrijednost Projekta je 731.906 eura, od čega EU financira 85 posto vrijednosti projekta (622.120 eura), a Općina Orašje, kao njegov nositelj i partneri Grad Lipik i Poduzetnički centar Garešnica sufinanciraju projekt u iznosu od 15 posto (109.786 eura), objavljeno je na službenim stranicama Općine Orašje.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Promocija knjige 'Osnove zdravstvene njege' Ivone Ljevak

Predstavljanje romana 'Alfabet ljubavi i smrti' Aleksandra Bečića 15. marta u Slozi

Predstavljanje knjige 'Osluškujući tišinu' Viktorije Bukovac

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo