Kultura     | 29.10.2018. 10:30 |

Izložba i prodaja fotografija s foto natječaja 'Sunčana strana Mostara'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 29. listopada (FENA) - Izložba i prodaja fotografija s foto natječaja "Sunčana strana Mostara" održat će se danas u prostorijama Mepas Malla u Mostaru od 18 do 21 sat, a sav prihod od prodanih fotografija i photobookova namijenjen je Udruzi Down sindrom Mostar.

 Na dva natječaja koja su se provodila na društvenim mrežama Instagram i Facebook sudjelovali su svi zainteresirani s amaterskim fotografijama na kojima su uslikali sunčani Mostar, a sve s ciljem kako bi se Mostar promovirao kao poželjno turističko odredište s prekrasnom klimom, bogatom sunčanim danima.

 Tri najbolje fotografije nagradit će Hrvatsko narodno kazalište (godišnja karta za predstave), Fitnes centar Studentskog centra Mostar (mjesečna članarina na program po izboru i masaža) i Oriflame kozmetike, a osim nagrada, motiv za sudjelovanje je i humanitarni čin.

 Foto natječaj "Sunčana strana Mostara" dio je projekta "Sunčana strana FBiH", kojega provode agencija PRimera zajedno s Obala art centrom, uz sufinanciranje Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

Otvorena izložba fotografija 'Duvanjski memento'

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo