FENA biznis     | 31.10.2018. 11:01 |

INTERA Tehnološki Park organizira šesto izdanje Code On Meetup-a

FENA Saopćenje

Dame, koje su strast pretvorile u uspješne poslove, govornice šestog Code On Meetup-a

 

Kreativna industrija, prodaja, društvene mreže, književnost i uzgoj voća i povrća naizgled su nespojiva područja. Ipak, u Mostaru je lako naći poveznicu između njih, a ona se krije u damama koje već godinama upravo u ovim područjima stvaraju uspješne poslovne priče. Sve će one u četvrtak, 15.11.2018. godine s početkom u 19h u Code Hub-u Mostar na Code On Meetup-u Vol. 6: How to be creative online ispričati svoju priču.

Kroz opušten razgovor uz osvježenje i slastice, četiri dame će s prisutnima podijeliti svoja iskustva stečena na poduzetničkom putu tijekom kojeg su ostvarile značajne uspjehe radeći ono što vole i koristeći društvene mreže za promociju i prodaju svojih proizvoda i usluga. Odgovarajući na pitanja moderatorice Belme Baralije, Jelena Rozić, spisateljica i kolumnistica, objasnit će zašto ona vrijeme ne dijeli na slobodno i zauzeto te kako uspijeva uvijek raditi ono što voli i voljeti ono što radi. Njoj će se pridružiti i Jasmina Ćušić, profesorica engleskog jezika i književnosti, koja je svoj poslovni svijet pronašla daleko od školskih klupa. Već tri godine vlasnica je poduzeća koje se bavi uzgojem eko voća i povrća, a do svojih kupaca dolazi isključivo putem društvenih mreža. Suvremene marketinške kanale iskoristila je i Lucija Kontić, blogerica koju na društvenoj mreži Instagram prati više od 60.000 osoba. Upravo je ovo bio dovoljan razlog da se iskuša u dizajniranju filtera za ovu društvenu mrežu, a kako je u tome uspjela bit će jedna od tema kojih će se dotaknuti. Svoje iskustvo vođenja prodajnog odjela jednog od najuspješnijih mađarskih startupa prisutnima na ovom događaju će prenijeti i Nikolina Babičić koja je u proteklim godinama pozitivne rezultate ostvarivala kroz različite načine prodaje.

Šesto izdanje Code On Meetup-a organizira INTERA Tehnološki Park u suradnji s agencijom Promotion kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.

Pratite službene stranice INTERA Tehnološkog Parka i Code Hub-a Mostar, prijave se otvaraju u četvrtak, 8.11.2018. godine!

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Mjere, koraci i poticaji za poboljšanje energetske efikasnosti kompanija i domaćinstava

Intera TP: Saznaj kako do novca za svoj biznis/proizvod/projekt

Grad Mostar i INTERA TP potpisali sporazum o suradnji

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo