FENA biznis     | 01.11.2018. 13:23 |

Nova nagradna igra BH Telecoma 'Zaigraj uz Sony'

FENA Saopćenje

Kompanija BH Telecom, zajedno sa ovlaštenim distributerom Sony Xperia mobilnih telefona, od danas zvanično započinju svoju prednovogodišnju nagradnu igru „Zaigraj uz Sony“, koja će se realizirati na tržištu Federacije BiH, sa izuzetno vrijednim nagradama.

Nagradni fond čine Sony televizori, Sony mobilni uređaji, te glavne nagrade: fantastično putovanje za dvije osobe na željenu destinaciju uz džeparac i automobil Mazda CX-3, kao najvrijednija nagrada.

„U nagradnoj igri „Zaigraj uz Sony“ automatski učestvuju sva punoljetna fizička lica, koja kupe bilo koji od mobilnih telefona Sony Xperia u BH Telecomu u periodu 1.11.-31.12.2018. godine. Nagradna igra ima dva ciklusa. U prvom će biti dodijeljena po dva televizora i dva mobilna uređaja, dok će u drugom ciklusu pored televizora i mobilnih uređaja biti dodijeljene i glavne nagrade. Prvi krug izvlačenja bit će održan 5.12.2018. godine, a učesnici će biti ona fizička lica koja su kupila Sony mobilni uređaj u periodu 1.11.-30.11.2018. godine, dok će finalno izvlačenje biti održano 10.1.2019. godine, kojim će biti  obuhvaćeni svi kupci Sony Xperia mobilnih telefona u periodu cjelokupnog trajanja nagradne igre“, saopštili su iz BH Telecoma.

Pravila nagradne igre objavljena su u dnevnim novinama, a svi zainteresirani Pravila mogu pogledati i na web stranici BH Telecoma. Na web stranici BH Telecoma će biti objavljena i imena sretnih dobitnika u oba ciklusa ove nagradne igre.

***KRAJ***

Više informacija o kompaniji BH Telecom i ponudi Sony Xperia pametnih telefona potražite na www.bhtelecom.ba



UpTrend Marketing Solutions
p:+387 33 849 030  m: +387 62 571 079
w: uptrendmarketing.uk  e: kenan@uptrend.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Loading konferencija powered by Telemach

Počela konferencija Powered by Telemach namijenjena gaming industriji

Izvučeni dobitnici prvog kruga nagradne igre 'Zaigraj uz Sony'

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Huawei na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru: Inovacije za inteligentniji svijet

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana