Regija     | 03.11.2018. 19:18 |

Policija u hladnjači pronašla više od 90 kilograma marihuane

FENA Agencije

ZAGREB, 3. studenoga (FENA) - Zagrebačka policija pronašla je u zagrebačkom naselju Trnovčica 90 kilograma marihuane u kamionu hladnjači beogradskih nacionalnih oznaka, te je uhitila dvojicu državljana Crne Gore i jednog državljanina Srbije, priopćeno je u subotu iz Ministarstva unutarnjih poslova RH.

Policija je kasno sinoć oko 23,20 u Ulici Klin u Zagrebu na parkiralištu zatekla kamion hladnjaču beogradskih nacionalnih oznaka te dva državljana Crne Gore, od 20 i 21-dnu godinu i 37-godišnjeg državljanina Srbije, prenosi Hina.

 Pregledom vozila na vrhu kontejnera hladnjače uočen je prostor odvojen od tovarnog. Zatražen je nalog za pretragu te je utvrđeno da je tovarni prostor prepravljen, a u osam odvojaka pronađeno je 90 paketa u prozirnoj PVC foliji veličine 30x30 cm ukupne količine više od 90 kilograma materije nalik na drogu marihuanu.

 Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena trojica muškaraca će biti predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava bit će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu, navode iz MUP-a RH.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Uprava policije MUP-a TK oduzela 70 kilograma droge

Zastupniku u Saboru KSB-a zapalili automobil

Uhićen muškarac koji je kod bolnice u Mostaru pacijentima na odvikavanju prodavao narkotike

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom