Bosna i Hercegovina     | 05.11.2018. 12:05 |

Akademiji Futsal Mostar SG potrebna mini dvorana za treniranje

FENA Saopćenje

MOSTAR, 5. studenoga (FENA) - Akademija Futsal Mostar Stari Grad za malo više od četiri mjeseca rada broji skoro stotinu članova, ali za daljnji napredak i razvoj potrebna im je mini dvorana za treniranje.

Akademija je svoja vrata za sve polaznike otvorila 20. lipnja ove godine te svojim šarolikim programima za sve uzraste djece postala je omiljena u gradu na Neretvi i iz dana u dan dobiva nove članove, priopćeno je iz malonogometnog kluba Mostar SG Staklorad.

"Naša Akademija podrazumijeva iskusne trenere licencirane od Nogometnog saveza BiH i to su prepoznali i roditelji koji nam rado dovode svoju djecu. Naša želja je da s ulice sklonimo što više djece i da futsal bude sve popularniji u Mostaru. Sigurno je da će tome doprinijeti i naši uspjesi", kazao je predsjednik Mostar SG Staklorada Amel Bajgorić.

Istaknuo je kako je za daljnji napredak potrebno osigurati adekvatan prostor za treniranje.

"Za daljnji napredak Akademije bit će nam potrebna mini sala ili teren s balonom. Mi već imamo pripremljen projekt, ali teško da će on biti realiziran ako se ne uključe svi organi vlasti, ali i potencijalni sponzori", kazao je Bajgorić.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Aladžić pred ključne utakmice Staklograda: Cilj je dupla kruna

Sutra počinje 3. memorijalni futsal turnir 'Amela Fetahović - Žgoljo'

U Brčkom započelo međuškolsko natjecanje u futsalu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo