Stranačke aktivnosti     | 23.11.2018. 18:37 |

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mladež HDZ BiH sudjelovala na VII. Svjetskom forumu za demokraciju

U Strasbourgu je održan VII. Svjetski forum za demokraciju u organizaciji Vijeća Europe. Ovogodišnja tema foruma je jednakost spolova. U raspravi i prezentiranju su sudjelovali eminentni stručnjaci iz cijele Europe, a jedna od predavačica je bila i ministrica vanjskih poslova Republike Hrvatske Marija Pejčinović-Burić koja je ujedno i predsjedateljica Odbora ministara Vijeća Europe.

Polaznicima Škole za političke studije Vijeća Europe Bosne i Hercegovine dodijeljeni su certifikati za uspješno završeno jednogodišnje obrazovanje. Bosnu i Hercegovinu je na Forumu predstavljalo dvadeset troje mladih iz različitih sfera društvenog, akademskog, političkog i kulturnog života od kojih tri predstavnika Mladeži HDZ BiH : Boris Marić, Katarina Herceg i Mirko Krivić.

Polaznici iz Bosne i Hercegovine su ovom prilikom posjetili Europski sud za ljudska prava i Ured stalnog predstavnika Bosne i Hercegovine pri Vijeću Europe u Strasbourgu.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo