Stranačke aktivnosti     | 25.11.2018. 19:51 |

Saopćenje za javnost Platforme za progres

FENA Saopćenje

Spektakularna osnivačka skupština Platforme za progres u Sarajevu

Na Dan obnove državnosti Bosne i Hercegovine, 25. novembra 2018. godine, u prepunoj sali Doma mladih u Sarajevu održana je osnivačka skupština novoosnovane političke organizacije Platforma za progres.

Sala Doma mladih  bila je premala da primi sve zainteresovane iskre, odnosno članove Platforme za progres, kao i brojne goste i simpatizere.

Oko 1200 iskri glasalo je za programske dokumente i organe Platforme za progres. Prvi put u političkom životu Bosne i Hercegovine u elektronskom glasanju učestvovali su i članovi Platforme iz iseljeništva. Za predsjednika Platforme za progres izabran je prof. dr. Mirsad Hadžikadić, a za potpredsjednicu prof. dr. Aleksandra Marjanović.

Uz čestitke svim članovima, zahvalnost gostima i simpatizerima, Platforma za progres svima koji Bosnu i Hercegovinu smatraju svojom domovinom, upućuje iskrene čestitke za Dan državnosti Bosne i Hercegovine, naše jedne i jedine domovine.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Platforme za progres

Saopćenje za javnost Platforme za progres

Saopćenje za javnost Platforme za progres

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana