Bosna i Hercegovina     | 02.12.2018. 15:06 |

Kupres 'Adria-ski' - Zimska sezona najvjerojatnije polovicom prosinca

FENA Mario Loncar

KUPRES, 2. prosinca (FENA) - Zimska turistička sezona u Sportsko rekreativnom centru "Adria-ski" na Čajuši pored Kupresa trebala bi započeti za petnaestak dana.

 Sezona još nije otvorena jer je nedovoljno snijega na stazama, a po riječima vlasnika centra Zvonke Bagarića, uz prve snježne oborine spremni su u svakom trenutku reagirati za službeni početak.

 "Za puštanje u rad skijališta dovoljni su osnovni preduvjeti, a kad se oni ostvare odmah se pokreće umjetno osnježivanje i proizvodnja vještačkog snijega pomoću instaliranih topova kojim se pokrivaju skijaške staze "S" i "Vuk", kazao je Bagarić za Fenu.

 Napomenuo je da će u ovom rekreativnom centru topovi za dodatno osnježivanje raditi do kraja veljače, čineći da staze budu popunjene, a skijališta otvorena i u travnju. 

 Bagarić je istaknuo kako su smještajni kapaciteti unutar hotela za Novu godinu popunjeni, a kada su u pitanju cijene, "nisu se bitno mijenjale od protekle godine i povoljnije su od upola europskih skijališta".

 Što se tiče gostiju, uglavnom dolaze iz Dalmacije i Hercegovine, ali, Bagarić napominje kako rezervacije za smještaj sve više dolaze i iz zemalja EU.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Obilježena 32. obljetnica pada Kupresa

Na međunarodnoj Fis utrci u slalomu pobjednici Esma Alić iz BiH i Klemen Kosi iz Slovenije

Otvorena skijaška sezona na Kupresu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'