Stranačke aktivnosti     | 03.12.2018. 11:10 |

Saopćenje za javnost BOSS-a

FENA Saopćenje

U povodu ponovnog prevarantskog djelovanja političkih stranaka koje imaju legitimitet da formiraju vlast

Političke stranke koje su na proteklim izborima dobile legitimitet da formiraju vlast ponovo prevarantski djeluju u odnosu na izborna obećanja i interese građana, što dokazuju njihove postizborne izjave i naknadna interesno-politička djelovanja, istakao je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović. Kategorički stavovi stranaka bloka SDP-a, Demokratske fronte i stranke koje se zove Naša stranka - da neće koalirati sa nacionalnim strankama, a posebno sa SDA i HDZ, te da ih ne interesuju funkcionerske fotelje, vrlo brzo su foteljaški interesno transformisani u lihvarske stavove da je potrebno sarađivati sa svima.

Očito da je tzv. ljevica sastavljena od SDP-a, Demokratske fronte i stranke koja se zove Naša stranka - prevarila građane već na samom početku mandata i da se ponovo namjerava formirati nacional-socijalistička koalicija, koju su građani februara 2014. godine morali vatrom otjerati sa vlasti, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS-a

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'