FENA biznis     | 05.12.2018. 12:25 |

Izvučeni dobitnici trećeg kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda

FENA Saopćenje

“Poklon bon k'o bombon“:

Izvučeni dobitnici trećeg kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda: 

BBI banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru “Poklon bon k'o bombon“ za sve korisnike BBI Debit Mastercard i Gold Debit Mastercard kartica. Učešće u nagradnoj igri, koja traje do 15.12.2018. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije na prodajnim mjestima u BiH ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 150 KM.

Izvlačenje dobitnika za treći mjesec nagradne igre provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnik prve nagrade – Poklon bona ''AMKO KOMERC'' u vrijednost: 500 KM je EMIN MUŠIĆ iz Bosanske Krupe. Drugu nagradu u vrijednosti 400 KM - Poklon bon ''BINGO'' dobila je ELVIRA ŠIŠIĆ iz Tuzle. Treću nagradu – Poklon bon ''BBI CENTAR'' u vrijednosti 300 KM osvojili su MUHAMED ŽIVOJEVIĆ iz Goražda i SEAD ILJAZOVIĆ iz Tuzle.

"Klijent sam BBI banke godinama i imam samo riječi hvale za sve zaposlene u filijali Goražde. Ovo je prvi put da sam nešto dobio i bonove ću iskoristiti za kupovinu u BBI centru, a supruga će odlučiti šta će to biti", kaže Muhamed Živojević.

Sretni dobitnici – Poklon bonova ''DOMOD'' u vrijednosti od po 300 KM su RAŠID KASUMOVIĆ iz Travnika  i ASMIR KEDIĆ iz Sarajeva. Priliku da kupe nešto korisno u ''IMTECU'' imat će sretni dobitnici poklon bona u vrijednosti od po 300 KM AMAR HADŽIJA iz Sarajeva i AMEL BOŠKAILO iz Čapljine.

Poklon bonovi ''TEHNOMAG'' u vrijednosti 300 KM idu u ruke SUVADE ŠUMAN iz Goražda i SANJE FAZLAGIĆ iz Sarajeva.

"Hvala BBI banci i Mastercardu na ovim divnim poklonima. Potrebni su mi neki mali kućanski aparati, tako da je nagrada stigla u pravi čas. Nastavit ću i dalje koristiti se uslugama BBI banke i plaćati BBI Mastercard karticom", govori Suvada Šuman. 

Nagradna traje  do 15. decembra. Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i glavne nagrade: poklon bon u vrijednosti 7.200 KM kojeg će sretni dobitnik moći iskoristiti na prodajnim mjestima Amko Komerca, zatim poklon bon u vrijednosti 4.800 KM koji će se moći iskoristiti u svim prodajnim mjestima Binga, poklon bon vrijednosti 2.000 KM koji će se moći iskoristiti u prodajnim mjestima u okviru BBI Centra u Sarajevu, te poklon bonovi u vrijednosti od 1.000 KM koje će sretni dobitnici imati priliku iskoristiti na prodajnim mjestima Domoda, Imteca i Tehnomaga širom BiH.

Sva dodatna pitanja mogu se uputiti na e-mail adresu info@bbi.ba ili pozivom na besplatnu BBI info liniju na broj 0800 200 20 svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.

 


Alma Redžepagić
STRUČNI SARADNIK ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU
Marketing i komunikacije

Bosna Bank International d.d. Sarajevo
Trg djece Sarajeva bb, 71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 33 275 221
Fax: +387 33 203 122
Email: alma.redzepagic[at]bbi.ba
Web: www.bbi.ba
Facebook: www.facebook.com/bbibanka

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

BBI

Vezane vijesti

BBI Platinum paket – istinska vrijednost koju nosite sa sobom

BH Telecom partner i učesnik 12. Sarajevo Business Foruma

BBI - Predsjedništvo BiH pokrovitelj 12. Sarajevo Business Foruma

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti