FENA biznis     | 05.12.2018. 13:28 |

Izvučeni dobitnici prvog kruga nagradne igre 'Zaigraj uz Sony'

FENA Saopćenje

Nagradna igra završava se 31.12.2018. godine, a svi kupci Sony Xperia mobitela koji su telefon kupili u poslovnicama BH Telecoma od 1.11.2018. godine učestvuju u finalnom izvlačenju koje će biti održano 10.1.2019. godine.

Sarajevo 5.12.2018. godine: Kompanija BH Telecom, zajedno sa ovlaštenim distributerom Sony mobilnih telefona, 1. novembra ove godine započela je prednovogodišnju nagradnu igru „Zaigraj uz Sony“, a koja se realizira na tržištu Federacije BiH.

Nagradni fond čine Sony televizori, Sony mobilni uređaji, te glavne nagrade: fantastično putovanje za dvije osobe na željenu destinaciju uz džeparac i automobil Mazda CX-3, kao najvrijednija nagrada.

Danas su u prostorijama BH Telecoma izvučeni dobitnici prvog kruga nagradne igre, čiji su nagradni fond činili TV i mobilni uređaji Sony. Sretni dobitnici su:

1. Mina Muhić, Ilidža, nagrada TV Sony model  KD55XF7596BAEP

2. Mirza Hrnjić, Maglaj, nagrada TV Sony model  KD55XF7596BAEP

3. Zlata Hajrić, Doboj, Mobilni telefon Sony Xperia XZ2

4. Deni Isaković, Zenica, Mobilni telefon Sony Xperia XZ2

„Nagradna igra „Zaigraj uz Sony“  okončava se 31.12.2018. godine, a sve punoljetne osobe, koje kupe bilo koji od mobilnih telefona Sony Xperia u BH Telecomu u periodu od 1.11. do 31.12.2018. godine automatski postaju učesnici ove nagradne igre. Finalno izvlačenje bit će održano 10.1.2019. godine, kada će pored TV i mobilnih uređaja biti dodijeljene i glavne nagrade, a to je putovanje za dvije osobe na željenu destinaciju uz džeparac od 1,000.00 KM, te automobil Mazda CX3 kojeg svi posjetioci Sarajeva mogu vidjeti izloženog na trgu ispred SCC-a“, saopštili su iz BH Telecoma.

Pravila nagradne igre objavljena su 1.11.2018. godine u dnevnim novinama, a dostupna su i na web stranici BH Telecoma. Ponudu Sony Xperia telefona možete pogledati na ovom linku.

Na web stranici također su objavljena imena sretnih dobitnika prvog kruga, a tu će biti objavljena i imena sretnih dobitnika finalnog kruga ove nagradne igre.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Loading konferencija powered by Telemach

Počela konferencija Powered by Telemach namijenjena gaming industriji

Nova nagradna igra BH Telecoma 'Zaigraj uz Sony'

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti