Ekonomija     | 10.12.2018. 12:29 |

Poznata imena svih govornika na 17. PRO PR konferenciji

FENA Saopćenje

SARAJEVO/ZAGREB, 10. prosinca (FENA) - Organizacijski odbor PRO PR konferencije objavio je imena svih govornika na predstojećem, 17. izdanju ovog međunarodnog edukacijskog događaja koji okuplja vodeće komunikacijske stručnjake iz regije i svijeta.

Nakon što je tijekom ljeta potvrđeno da će svoja predavanja održati priznati hrvatski stručnjaci Snježana Bahtijari iz tvrtke Ericsson Nikola Tesla, Ljudmila Bratko Gašpić iz Heineken Hrvatska te Dario Gabrić iz Erste & Steiermaerkische Bank, sada su svoje sudjelovanje, između ostalih, potvrdili i direktorica marketinga i PR-a za područje istočne i jugoistočne Europe u Viberu Zarena Kancheva, predsjednica Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću Svetlana Stavreva, direktor komunikacija u  Svjetskoj turističkoj organizaciji Marcelo Risi, direktor komunikacija i društveno-odgovornog poslovanja u Renaultu Oliver Faust, predsjednica  FIBEP-a, Svjetskog udruženja za praćenje i analizu medija Maria Laura Garcia i direktor komunikacija u Europskoj bankovnoj federaciji Raymond Frenken.

Predavanje o kreiranju moderne monarhije održat će i Patrick Harrison, ugledni britanski komunikacijski konzultant i bivši glasnogovornik princa od Walesa, a osim tema o sveprisutnom utjecaju digitalizacije i automatizacije na komunikacijske procese, analizama medijskih objava, društveno-odgovornom poslovanju i trendovima u odnosima s javnošću bit će govora i o nedavno održanom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, te posljedicama koje organizacija tog događaja ima za Rusiju.

U sklopu 17. PRO PR konferencije bit će održano 17 predavanja i dvije panel diskusije, ali i svečanost dodjele priznanja PRO PR Awards pojedincima koji su na osobit način doprinijeli razvoju struke odnosa s javnošću. Imena dobitnika u kategorijama PRO PR Awards, Vision City i Vision Manager bit će objavljeni krajem ove godine.

Konferencija će biti održana od 10. do 13. travnja 2019. u hotelu Katarina u Selcu, pod pokroviteljstvom Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću, Hrvatske udruge za odnose s javnošću, Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

'Zeleni odnosi s javnošću, zelena odgovornost' tema PRO PR konferencije na Plitvičkim jezerima

Brojni govornici na obilježavanju 25. godišnjice genocida u Potočarima

Predstavljen program 18. 'PRO PR' konferencije

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana